MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jak białka zaczną się robić jasne i gęste, zacznij stopniowo...
fot. Katarzyna Puczyńska

Obłędna beza Pavlova z rabarbarem. Słodki prezent na nie tylko na Dzień Matki. Oto przepis na bezę, która smakuje jak z najdroższej cukierni

Beza Pavlova z rabarbarem. Krok 2

Jak białka zaczną się robić jasne i gęste, zacznij stopniowo wsypywać cukier. Ubijaj 15 minut. Dodaj wanilię, sok z cytryny i mąkę ziemniaczaną, ubijaj jeszcze dwie minuty.

Zobacz również

27-latek utonął w zalewie w Nieliszu

27-latek utonął w zalewie w Nieliszu

10 dachów uszkodzonych po sobotniej burzy w powiecie przemyskim

10 dachów uszkodzonych po sobotniej burzy w powiecie przemyskim

Polecamy

Apetyczna sałatka na lato. Najważniejszy w niej jest ugotowany bób

Apetyczna sałatka na lato. Najważniejszy w niej jest ugotowany bób

Odkryj pasma górskie w Polsce. Czy znasz je wszystkie?

Odkryj pasma górskie w Polsce. Czy znasz je wszystkie?

Taką konfiturę smażyły nasze babcie. Jest gęsta, słodka i pyszna. Niebo w gębie!

Taką konfiturę smażyły nasze babcie. Jest gęsta, słodka i pyszna. Niebo w gębie!