MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

SMS ZPRP Kielce w Płocku wygrał SMS Cup i awansował do Ligi Centralnej [ZDJĘCIA]

SMS ZPRP Kielce w Płocku wygrał SMS Cup i awansował do Ligi Centralnej [ZDJĘCIA]

W Radomiu powstała bawialnia i kawiarnia w jednym. Coś dla mam i pociech [FOTO]

W Radomiu powstała bawialnia i kawiarnia w jednym. Coś dla mam i pociech [FOTO]

Polecamy

Magiczny napój na wzdęcia podczas upałów. Masz go w swojej kuchni

Magiczny napój na wzdęcia podczas upałów. Masz go w swojej kuchni

Chcesz mieć więcej pomysłów? Wykorzystaj naturalne działanie mózgu – radzi ekspert

Chcesz mieć więcej pomysłów? Wykorzystaj naturalne działanie mózgu – radzi ekspert

Najprostsze ciasto z truskawkami. Zawsze wychodzi i pięknie wyrasta

Najprostsze ciasto z truskawkami. Zawsze wychodzi i pięknie wyrasta